Denk je er al een tijdje over om te starten met hardlopen op barefoot schoenen of blote voeten?

Denk je er al een tijdje over om te starten met hardlopen op barefoot schoenen of blote voeten?

Of doe je dit al tijdje, maar twijfel je of je het goed doet, doordat je klachten blijft houden of het maar niet gemakkelijker gaat?

Grijp dan deze kans!

Zaterdag 2 oktober start Mirjam Melai bij de Trek Barefoot aan het Haarlemmerplein met de 4-weekse cursus Natural Running. In 4 lessen van 1,5 uur neemt ze stap voor stap met je alle aspecten van de techniek van Natural Running door, kijkt ze met je mee waar voor jou de aandachtspunten liggen en maakt ze een start met het opbouwschema, wat je na de lessen helpt om de techniek rustig aan nog meer eigen te maken.

Bij de cursus komt een reader, waarin je alles nog eens rustig na kan lezen wat je in de les hebt gehoord en een loopanalyse, die je persoonlijke aandachtspunten geeft die je ook maanden later nog kunnen helpen om je techniek te verbeteren.

Mocht je nog geen schoenen hebben om op te rennen, dan kan je deze lenen gedurende de cursus en de daartussen gelegen weken.

Nog even alles op een rijtje:

Zaterdag 2 oktober (en de 3 daaropvolgende weken m.u.v. de herfstvakantie)

Tijd: 9:30-11:00 uur

Locatie: de Trek Barefoot, Haarlemmerplein

Prijs: €120,-

Je kan ook een individueel traject starten bij Mirjam. Je krijgt dan 3 uur les, de reader en de loopanalyse voor €150,-. Of je neemt losse lessen af voor €50,- per les van een uur.

Opgeven kan via: training@trekbarefoot.nl

Informatie: 020-7512613

Reacties zijn gesloten.