Jan van Ede

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Jan, holistisch podoloog en ik heb mij als adviseur verbonden aan de winkels van De Trek. U kunt mij elke zaterdag vinden in de winkel van De Trek Barefoot, Haarlemmerplein 25H te Amsterdam en donderdag in de winkel van De Trek Outdoor, Nieuwsteeg 55 te Hoorn.

Het lopen op reguliere schoenen is een andere techniek dan lopen op blote voeten of op barefoot (minimalistische) schoenen. Om u te helpen met deze transitie geef ik u graag advies in de winkel.

Soms hebben mensen vragen over voetklachten of hoe om te gaan met podotherapeutische inlay’s (steunzolen). In een persoonlijk consult kan ik u daar meer over uitleggen. En vooral over de specifieke uitdagingen waar u tegenaan loopt met betrekking tot bewegings- en voetklachten.

Om een afspraak te maken voor een consult, gebruikt u het contactformulier Training en Podologisch advies of stuur een e-mail naar training@trekbarefoot.nl. Check voor meer informatie mijn website www.devoetenvanjan.nl

Blijf niet met klachten lopen. Neem contact op voor een persoonlijk consult.

Reacties zijn gesloten.