Leguano

de_trek_barefoot_leguano_pagina_banner

Wandelen of hardlopen is de meest natuurlijke zaak van de wereld. Het houdt het gehele bewegingsapparaat in goede conditie en geeft ontspanning. Ons lichaam is gebouwd om natuurlijk te bewegen, met andere woorden: barefoot ofwel blootvoets!

Leguano schoenen zijn het alternatief voor het blote voeten gevoel.  Met meerdere modellen en kleuren in haar collectie, waaronder een kinderschoen, is er volop keuze.

Het dragen van deze schoenen heeft vele voordelen. Voor zowel binnen als buiten is het een perfecte schoen. Het niet alledaagse barefoot model zorgt voor lichtheid en een flexibele pasvorm. Het geeft een vrij gevoel en het activeert het contact met de aarde/grond. Deze gronding zorgt voor een stabiele basis en meer balans tijdens het (hard)lopen en in stilstand.

Herontdek de natuurlijke manier van lopen, barefoot!

Ze zijn veelzijdig in gebruik. Ze kunnen voor sportieve, recreatieve en dagelijkse (beroepsmatige) activiteiten gebruikt worden. De sterke en uiterst veerkrachtige zool zorgt voor bescherming tegen oneffenheden en harde obstakels. Daarnaast voorkomt de antislip Lifolit zool uitglijden op gladde ondergrond.

Ze zijn er voor iedereen. Jong tot oud kunnen ermee uit de voeten. Het geeft het een veilig en ontspannen gevoel van lopen. Het bevordert een gezonde ontwikkeling van de voetspieren en het ondersteunt de natuurlijke houding van het lichaam. De schoenen knellen niet omdat ze de vorm van de voet aannemen. Door de activering van de spieren is er een goede doorbloeding van de voet. De vorm van de voet kan in positieve zin veranderen door het sterker worden van spieren, banden, pezen en botten.

Leguano schoenen zijn te bestellen via onze webwinkel 5fingers.nl
Klik op het Leguano logo hieronder om direct naar de Leguano webshoppagina te gaan.

leguano_logo

Reacties zijn gesloten.