Mirjam Melai

Mijn naam is Mirjam Melai, Natural Movement trainer en Natuurcoach voor HSP-en. Je kan mij op zaterdag en soms op een doordeweekse dag vinden in de winkel van De Trek Barefoot en in de ochtend/avond verzorg ik vanuit de winkel cursussen voor Natural Running. Ik heb er veel zin in en vind het ontzettend leuk om mijn netwerk uit te gaan breiden en in contact te komen met jou als (beginnend) barefooter!

Ik woon in de omgeving van Amersfoort en doe al bijna 25 jaar aan hardlopen. Sinds ongeveer 2010 ontdekte ik minimalistische schoenen en was meteen hooked. Ongeveer 6 jaar later heb ik ook met hardlopen de overstap gemaakt en sinds 2017 coach ik anderen ook in deze manier van hardlopen. Het liefst loop ik op blote voeten, zowel wandelen als hardlopen. Op gewone schoenen zal je mij niet meer tegenkomen!

Deze switch van schoeisel en bewegen sluit voor mij helemaal aan bij mijn levensstijl en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik streef ernaar zo dicht mogelijk bij de natuur te leven in mijn voeding, bewegen, bewustzijn en dagelijks leven en de natuur tot haar recht te laten komen. Ik houd van minimalistisch en duurzaam leven, hergebruiken, buiten zijn, leven met de seizoenen en anderen inspireren. Ik leer steeds meer over luisteren naar mezelf en stil staan. Als ik verbinding kan maken met anderen, ben ik in mijn element!

Wat het lopen op minimalistisch schoeisel en blote voeten me heeft opgeleverd: Geen langdurige blessures meer aan pezen en spieren door verkeerd bewegen, minder last van kou, beter in contact met mezelf, de natuur en mijn omgeving en minder vermoeidheid.

De cursus die ik geef gaat over natuurlijk bewegen in het algemeen en efficiënt en moeiteloos hardlopen in het bijzonder. In 4 weken neem ik je mee in de verschillende aspecten van de techniek, bouw je zelf met een schema al conditie op. Je krijgt een reader, waarin alle informatie na te lezen is en we sluiten af met een persoonlijke loopanalyse.

Locatie: De Trek Barefoot

Kosten: €120,-

Je kan ook een individueel traject op maat afnemen. Je betaalt dan €150,- voor dezelfde cursus of €50,- per losse les

Aanmelden: training@trekbarefoot.nl

Het lijkt me leuk om je binnenkort in Amsterdam te ontmoeten en iets voor je te kunnen betekenen!

Reacties zijn gesloten.