Mirjam Melai

Mijn naam is Mirjam Melai, Natural Movement coach en Natuurcoach voor HSP-en! Vanaf 1 juni kan je mij op donderdag overdag vinden in de winkel van De Trek Barefoot en in de avond verzorg ik vanuit de winkel een training voor licht gevorderde minimalistische of barefoot lopers! Ik heb er veel zin in en vindt het ontzettend leuk om mijn netwerk uit te gaan breiden en in contact te komen met jou als (beginnend) barefooter!

Ik woon in de omgeving van Amersfoort en doe al bijna 25 jaar aan hardlopen. Zo’n 12 jaar geleden ontdekte ik minimalistische schoenen en was meteen hooked! Ongeveer 6 jaar later heb ik ook met hardlopen de overstap gemaakt en sinds 2017 coach ik anderen ook in deze manier van hardlopen. Het liefst loop ik op blote voeten, zowel wandelen als hardlopen en op gewone schoenen zal je mij niet meer tegenkomen!

Deze switch van schoeisel en bewegen sluit voor mij helemaal aan bij mijn levensstijl en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik streef ernaar zo dicht mogelijk bij de natuur te leven in mijn voeding, bewegen, bewustzijn en dagelijks leven en de natuur tot haar recht te laten komen. Ik houd van minimalistisch en duurzaam leven, hergebruiken, buiten zijn, leven met de seizoenen en anderen inspireren! Ik leer steeds meer over luisteren naar mezelf en stil staan. Als ik verbinding kan maken met anderen, ben ik in mijn element!

Het lijkt me leuk om je binnenkort in Amsterdam te ontmoeten en iets voor je te kunnen betekenen!

Groetjes Mirjam

Reacties zijn gesloten.