Barefoot bewegen, voor iedereen van 9 tot 90 jaar ?

Iedereen die de workshop, Barefoot Bewegen met losse enkel, heeft gedaan kan meedoen aan een van deze trainingen. Het is niet verplicht om deze trainingen aaneensluitend te doorlopen, bovendien kunt u op elk moment deelnemen aan een van deze twee trainingen.

De basisworkshop Barefoot Bewegen met losse enkel hebben we aangevuld met een wekelijkse training. Op donderdagavond om 18:00 uur gaan we de ene week hardlopen en de andere week wandelen. Neem contact op met trainingen@trekbarefoot.nl om je aan te melden.

Elke zaterdag is Jan aanwezig in de winkel. Jan is een holistisch podoloog en gespecialiseerd in het barefoot bewegen. Hij kan u adviseren (tijdens winkeltijden) bij kleine ongemakken rond de voet en geeft advies over lopen op minimalistische schoenen. Bij specifieke voetklachten en/of een uitgebreider persoonlijk consult, kunt u buiten de winkeltijden een afspraak maken voor een consult met Jan.

Kortom vele mogelijkheden om u te begeleiden bij uw zoektocht om met weinig inspanning op een ontspannen manier te bewegen. Onze ervaring is dat de meeste mensen door het barefoot bewegen, fysiek en mentaal (nóg) gezonder worden.

Kom je samen met ons in beweging? We zien je graag verschijnen op een van onze trainingen!

#barefit

Reacties zijn gesloten.