Barefoot bewegen, voor iedereen van 9 tot 90 jaar 😊

Iedereen die de workshop, Barefoot Bewegen met losse enkel, heeft gedaan kan meedoen aan een van deze trainingen. Het is niet verplicht om deze trainingen aaneensluitend te doorlopen, bovendien kunt u op elk moment deelnemen aan een van deze twee trainingen.

De basisworkshop Barefoot Bewegen met losse enkel hebben we aangevuld met een wekelijkse training. Voor wandelaars is deze training op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur en voor de hardlopers op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Naast deze trainingen is er sinds 2021 ook  een 4-weekse Basiscursus Natural Running op de zaterdag morgen.

Elke zaterdag is Jan aanwezig in de winkel. Jan is een holistisch podoloog en gespecialiseerd in het barefoot bewegen. Hij kan u adviseren (tijdens winkeltijden) bij kleine ongemakken rond de voet en geeft advies over lopen op minimalistische schoenen. Bij specifieke voetklachten en/of een uitgebreider persoonlijk consult, kunt u buiten de winkeltijden een afspraak maken met Jan.

Kortom vele mogelijkheden om u te begeleiden bij uw zoektocht om met weinig inspanning op een ontspannen manier te bewegen. Onze ervaring is dat de meeste mensen door het barefoot bewegen, fysiek en mentaal (nΓ³g) gezonder worden.

Kom je samen met ons in beweging? We zien je graag verschijnen op een van onze trainingen!

#barefit

Reacties zijn gesloten.